Vink Moderne tweedehands trapliften met garantie
Vink Alle A-merken
Vink Snel geleverd
Vink Maatwerk mogelijk

Goedkope traplift

Op zoek naar een goedkope traplift?

Wie op zoek is naar een goedkope traplift, doet er goed aan te kijken naar een tweedehands traplift. Smienk levert veilige trapliften voor lage prijzen. Dat komt omdat Smienk vooral gebruikte, gereviseerde trapliften verkoopt. En dat merkt u direct in uw portemonnee! Kortom, u houdt geld over voor de dingen die er echt toe doen.

traplift prijzen

Hoeveel kost een betaalbare traplift?

Wat u precies voor uw traplift betaalt is vooral afhankelijk van uw trap. Een rechte traplift is vanzelfsprekend wat goedkoper dan een traplift met één of meerdere bochten. Ook tussen merken zit verschil. Een traplift van Otolift is bijvoorbeeld goedkoper dan het merk ThyssenKrupp. Omdat wij goedkope trapliften van alle merken aanbieden, kunnen we u onafhankelijk adviseren. We zetten alle mogelijkheden en traplift kosten overzichtelijk voor u naast elkaar. Zo maakt u makkelijker uw keuze. En natuurlijk geven we u, indien gewenst, graag ons advies over welke traplift wij in uw geval het best passend vinden.

Kwaliteit en veiligheid bij goedkope trapliften

Met een goedkope traplift van Smienk kiest u voor een lage prijs, maar ook voor veiligheid. Alle trapliften worden voor plaatsing nauwkeurig gecontroleerd en voldoet na vakkundige revisie aan alle veiligheidsvoorwaarden. En wanneer uw traplift jaarlijks wordt onderhouden via het Zekerheidsplan, mag u rekenen op levenslange garantie. Mocht het nodig zijn, komen we zelfs in de avonden of weekenden kosteloos naar u toe.

Traplift kosten

Advies nodig?

Bent u er klaar voor om een goedkope traplift te laten plaatsen? Wij komen u graag helpen. Maak snel een afspraak via 0341-76 80 71.

 

Omdat het nauw luistert hoe de traplift op uw trap komt, én omdat er nogal veel te kiezen valt, komen onze adviseurs graag bij u langs. Tijdens zo’n adviesgesprek meet de adviseur uw trap op: de lengte, hoek en eventuele bochten. Ook kan de adviseur goed inschatten of er eventueel een parkeerbocht nodig is voor het stoeltje. Samen bespreekt u natuurlijk ook uw wensen en budget en welke levertermijn voor u acceptabel is.

 

Op basis van al deze informatie brengt de adviseur direct een offerte uit voor uw goedkope traplift. Uiteraard hoeft u niet direct te beslissen, maar kunt er er rustig over nadenken.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
9,2

Op basis van de laatste 12 maanden

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Uiterst tevreden. Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega

'In twee weken was de lift geregeld!'

klantenvertellen.nl
10

“Ik kan weer veilig en zonder pijn naar boven.”

Meneer Dekker uit Kerkdriel heeft veel last van artrose in zijn knieën en rug. Operaties hielpen hem niet. Dankzij een gebruikte traplift van Smienk kan hij weer veilig en pijnvrij naar boven. Bovendien kan hij nu in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven wonen!

klantenvertellen.nl
10

Niet alle velden zijn juist ingevuld

Uw adres is: Wijzig

Lock

Uw gegevens zijn veilig bij ons.
Door verzenden van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy beleid.

klantenvertellen 9,2
Moderne trapliften
Tweedehands met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk
Terugkoopgarantie
24/7 storingsdienst